X

اخبار

شنبه 15 آذر 1404
تعداد بازدید: 46

فروش غیرقانونی آب چاه‌ها به خارج محدوده شهر قم تهدید جدی و تضییع به حق شهروندان‌ است

مدیر عامل سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم گفت: آب چاه‌های داخل شهر با قیمت‌های گزاف به خارج از محدوده شهر قم فروخته می‌شود و این در حالیست که این آب می بایست مدیریت و بهینه مصرف شود.
فروش غیرقانونی آب چاه‌ها به خارج محدوده شهر قم تهدید جدی و تضییع به حق شهروندان‌ است

به گزارش واحد خبر سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم، جوادیان با انتقاد از نبود نظارت کافی اعلام کرد بخشی از چاه‌های شهری که باید طبق قانون در اختیار شهرداری و برای فضای سبز مردم قرار گیرد، توسط افراد سودجو به اراضی خارج از محدوده قم فروخته می‌شود.
مدیرعامل سازمان سیما و منظر قم با اشاره به وضعیت چاه‌های داخل محدوده گفت: بسیاری از چاه‌هایی که باغات و اراضی تحت شربشان از بین رفته همچنان فعالند؛ اما آب این چاه‌ها به‌جای اختصاص به فضای سبز شهری، به مناطق خارج از قم فروخته می‌شود و سود آن به جیب افراد خاص می‌رود.
او افزود: طبق قانون، چاه‌هایی که اراضی تحت شربشان از بین رفته باید به شهرداری واگذار شوند؛ اما این موضوع اجرا نشده و همین مسئله سبب کمبود آب فضای سبز می‌شود که شرکت آب منطقه‌ای و وزارت نیرو می بایست به این مسئله ورود کنند.

تصاویر
  • فروش غیرقانونی آب چاه‌ها به خارج محدوده شهر قم تهدید جدی و تضییع به حق شهروندان‌ است
جستجو
آرشیو ماهیانه
درباره ما

با ما از طریق راه های ارتباطی زیر در تماس باشید. سوال‌ها، پیشنهادها و انتقادات شما برای ما مهم بوده و ما تمام تلاش خود را برای کمک به شما به کار می‌گیریم.

 
نقشه